Diensten

Familiegeschiedenis

Zou u zelf uw familiegeschiedenis in boekvorm willen uitbrengen, maar weet u niet hoe? Als journalist ga ik voor u op onderzoek uit om uw familiehistorie te reconstrueren.

Meer weten

In Memoriam

Zou u iets tijdens een uitvaart willen zeggen, maar weet u de juiste woorden niet te vinden om uw dierbare mee te gedenken? Ik ondersteun u met het schrijven van een in memoriam of toespraak.

Meer weten

Biografieën

Heeft u een indrukwekkend verhaal te vertellen? Of heeft u dingen meegemaakt die u best eens zou willen opschrijven? Ik help u met het opstellen van uw eigen biografie. Of u deze zelf schrijft of niet.

Meer weten

Journalistiek

Bent u op zoek naar een veelzijdige human-interest journalist? Ik produceer reportages, achtergrondverhalen en interviews voor kranten en tijdschrijften.

Meer weten

Eindredactie

Tekst is overal in het dagelijks leven te vinden: op het werk, op een website, in de trein of op school. Duidelijke taal is een vereiste. Als eindredacteur kan ik uitkomst bieden.

Meer weten

Schrijftraining

Zou u als ondernemer uw zakelijke teksten willen verbeteren? Ik bied schrijftrainingen aan waarmee uw team doelgroepgericht en creatief leert schrijven. En het is ook nog duurzaam.

Meer weten