Eindredactie

Eindredactie is een vak apart. Waar u over sommige details heen leest, is een goede eindredacteur in staat foutjes er feilloos uit te halen, de grote lijnen in uw verhaal te waarborgen en suggesties te doen voor verbeteringen. Als eindredacteur zet ik mij graag in om het beste uit uw tekst te halen. Of het nu een scriptie, flyer of geschreven webcontent betreft; samen maken we er een goed lopende tekst van.

Waar redigeer ik op?

Mijn kracht ligt in het begeleiden van aspirant auteurs die graag (beter) willen leren schrijven. Als ik uw werk redigeer, kijk ik naar uw taalgebruik, de grammatica en interpunctie, uw schrijfstijl en de inhoud van uw tekst. Komt uw boodschap over? Staat er precies wat u wilde vertellen? En hoe kunnen we de tekst verbeteren zonder dat u authentieke schrijfstijl verloren gaat?

Offerte

U kunt tekstbureau in Vogelvlucht per uur inhuren voor een redigeerklus of per opdracht. Prijzen zijn altijd op maat en u kunt vrijblijvend een offerte opvragen. Ook kom ik graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen.

Studententarieven

Voor het redigeren van hbo of wetenschappelijke scripties hanteert in Vogelvlucht speciale studententarieven. Daarbij hangt de prijs af van de kwaliteit van het geschreven werk, het aantal pagina's en het aantal ingeschatte redactionele uren die daar tegenover staan. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie op en stuur een aantal pagina's van uw scriptie mee.

Contact

Heeft u een eindredacteur nodig? Neem dan contact op met Valeska Hovener. Of kijk op mijn portfolio naar voorbeelden van mijn werk als eindredacteur.

Algemene Voorwaarden (pdf)